Te dashur shoke!

Miresevini ne faqen e

komunizmit dhe bolshevizmit!

”Nje genjeshter mund te zgjase vetem kur ajo ka shanse te besohet”

”Genejshtra,genjeshtra, genjeshtra, akoma dhe gjithmone, dhe pas shume genjeshtrash do te mbesi dicka”

“Une dua qe francezet te mos shikojne vetem filma dhe te kalojne kohen duke u marre me argetime te kota. Prandaj e kam marre kete nisem sepse e di qe kjo pune do ti kenaqe me teper ato.”

Kjo eshte linja qe ndoqi per propaganden gjate Luftes se Dyte Boterore Naziste, Josif Gebels duke e shkallezuar me filozofine dhe psikologjine. Larg idese per te bere nje apologji per Nazismin : Kjo faqe eshte krijuar per te treguar se edhe sot ka nazisem dhe censura qe njerezimi nuk i meriton, dhe konstituimi i medias liberale “donotologjike”

Kjo faqe interneti eshte krijuar me qellimin e vetem per te demaskuar dhe denoncuar krimet e kapitalizmit, nderkohe qe qellimi i medias te korruptuar dhe mjeteve te tjera te informacionit, eshte te hedhi balte mbi BRSS e lavdishme te shokut Stalin dhe Komunizmin. Qellimi yne eshte te luftojme revizionizmin dhe trockizmin dhe te ashtuquajturit “komuniste te reforumuar” ne levizjet komuniste, qe mundohen te perçajne levizjet revolucionare.

“PA LUFTUAR REVIZIONIZMIN NUK MUND TE LUFTOJME KAPITALIZMIN” (Lenin)

Kjo eshte nje faqe qe lufton revizionismin dhe mbron punen dhe vepren e shokeve Karl Marks, Frederik Engels,Vladimir Lenin, dhe Josif Stalin. Kjo eshte po ajo nisme e marre nga shoku Enver Hoxha dhe Partia e Punes se Shqiperise (PKSH).

Kjo faqe eshte nje opozite e vertete me revizionismin e Titos, Krushovit, Eurokomunisteve dhe Mao Ce Dunit.

Kjo faqe gjithashtu ju jep mundesi dhe njohuri per te ndertuar nje kulture socialiste.

Ne kete faqe ju mund te gjeni kenge te ndryshme ne gjuhe tuaj apo gjuhe te tjetra si edhe shume materiale politiko-kulturore. Gjithashtu edhe galeri fotografishe.

Shoke ju mund te vizitoni faqet e meposhtme :

- shkarkoni muzike
- vizitoni faqe te tjera
- shikoni fotografi

Ju falenderojme sinqerisht per viziten tuaj.

Per te me shkruar mua : vincentgouysse@yahoo.fr  

PROLETARE TE TE GJITHE VENDEVE, BASHKOHUNI !

KJO FAQE ESHTE PERKTHYER NGA ANGLISHTJA PER ADMINISTRATORIN, NGA GENTI ALIKO

Kthehu mbrapa